Пиріжки з м'ясом до борщу

Пиріжки з м'ясом на сироватці виходять пишними та ніжними. Смакувати такі пиріжки, можна не тільки з чаєм та молоком а й з борщем.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне1 кг
  • курячі яйця1 шт
  • сироватка500 мл
  • цибуля1 шт
  • фарш500 г
  • кефір2 ст. ложки
  • сухі дріжджі 11 г
  • цукор1/2 чайної ложки
  • соняшникова олія20 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

До просіяного борошна додаємо дріжджі , цукор, сіль, яйце, сироватку і замішуємо однорідне тісто, щоб нелипло до рук. Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 1 годину, щоб підійшло.

Цибулю чистимо, подрібнуємо. Додаємо її до фаршу солимо, перчимо і ще додаємо кефір все ретельно перемішуємо.

Тісто розділяємо на невеличкі шматки, накладаємо начинку і ліпимо пиріжки.

Змазуємо деко для випікання олією, викладаємо пиріжки і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріжки з м'ясом до борщу готові. Смачного!