Підлива з курки до картоплі

Підливу з курки готувати нескладно. Коли ми додамо вершки, то підлива буде смачною а м'ясо ніжним та соковитим.

Список ингредиентов

  • куряче філе500 г
  • вершки100 г
  • цибуля 1 шт
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • вода100 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо до філе і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.

До суміші додаємо вершки, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо перець, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.

Підлива з курки готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!