
Підлива з курки до картоплі
Підливу з курки готувати нескладно. Коли ми додамо вершки, то підлива буде смачною а м'ясо ніжним та соковитим.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- вершки — 100 г
- цибуля — 1 шт
- борошно пшеничне — 2 ст. ложки
- вода — 100 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо до філе і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.
До суміші додаємо вершки, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо перець, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.
Підлива з курки готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!
- Дата публикации: 12.01.17 - 12:16
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Пошук рецептів
- Нас вже 21500, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40349
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня