Запечена ціла курка
Страви з курячого м'яса найпоширеніші на Україні. Тому, що воно ніжне та дієтичне і готувати його нескладно. Сьогодні ми будемо запікати цілу курицю з хрусткою скоринкою на святковий стіл.
Список ингредиентов
- курка — 2 кг
- оливкова олія — 5 ст. ложок
- рідкий мед — 4 ст. ложки
- дижонська гірчиця — 1 ст. ложка
- спеції до курки — за смаком
- соєвий соус — 2 ст. ложки
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Тушку куриці миємо і обтираємо паперовим рушником.
Готуємо маринад. Змішуємо мед, сіль, гірчицю, спеції і соєвий соус.
Курицю змазуємо маринадом з усіх боків. Обгортуємо плівкою і залишаємо в холодильнику на 3-4 години для маринування.
Виймаємо з холодильника і протираємо паперовим рушником.
Перекладаємо у форму для запікання і змазуємо маринадом. Ставимо в розігріту духовку на 1 годину при температурі 200 градусів і запікаємо до готовності.
Запечена ціла курка готова. Подавати до столу з овочевим салатом та картопляним пюре.. Смачного!
- Дата публикации: 13.01.17 - 08:25
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.