Качка запечена в рукаві
Качку краще запікати в рукаві, тоді вона буде більш сочнішою та набагато м'якшою. Запечена качка прикрасить ваш святковий стіл, та задовольнить ваших гостей своїм смаком.
Список ингредиентов
- качка — 2 кг
- оливкова олія — 1 ст. ложка
- яблука — 2 шт
- мед — 1 ст. ложка
- лимон — 1 шт
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- соєвий соус — за смаком
Способ приготовления
Робимо маринад. Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.
Качку миємо й насухо витираємо паперовим рушником. Потім, натираємо сіллю та перцем за смаком.
Заливаємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.
Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.
Потім начиняємо качку яблуками. Кладемо її в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів до готовності.
Качка запечена в рукаві готова. Смачного!
- Дата публикации: 13.01.17 - 10:03
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.