Качка запечена в рукаві

Качку краще запікати в рукаві, тоді вона буде більш сочнішою та набагато м'якшою. Запечена качка прикрасить ваш святковий стіл, та задовольнить ваших гостей своїм смаком.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка2 кг
  • оливкова олія1 ст. ложка
  • яблука2 шт
  • мед1 ст. ложка
  • лимон1 шт
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком
  • соєвий соусза смаком

Способ приготовления

Робимо маринад. Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.

Качку миємо й насухо витираємо паперовим рушником. Потім, натираємо сіллю та перцем за смаком.

Заливаємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.

Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.

Потім начиняємо качку яблуками. Кладемо її в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів до готовності.

Качка запечена в рукаві готова. Смачного!