Печериці на мангалі

Якщо ви хочете здивувати своїх друзів чимось оригінальним, то приготуйте їм печериці на мангалі. Головне перед смаженням їх потрібно замаринувати, тоді гриби будуть сочнішими та смачними.

Список ингредиентов

  • печериці600 г
  • майонез 100 г
  • спеції до грибівза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Печериці чистимо, промиваємо холодною водою, просушуємо.

Перекладаємо в глибоку каструлю добавляємо майонез, сіль, перець, спеції накриваємо кришкою і струшуємо. Ставимо в холодильник на 3 години або на ніч, щоб промаринувалися.

Смажимо гриби на мангалі з обох боків до готовності.

Печериці на мангалі готові. Перед подачею на стіл притрусіть зеленню. Смачного!