Печериці на мангалі
Якщо ви хочете здивувати своїх друзів чимось оригінальним, то приготуйте їм печериці на мангалі. Головне перед смаженням їх потрібно замаринувати, тоді гриби будуть сочнішими та смачними.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- печериці — 600 г
- майонез — 100 г
- спеції до грибів — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Печериці чистимо, промиваємо холодною водою, просушуємо.
Перекладаємо в глибоку каструлю добавляємо майонез, сіль, перець, спеції накриваємо кришкою і струшуємо. Ставимо в холодильник на 3 години або на ніч, щоб промаринувалися.
Смажимо гриби на мангалі з обох боків до готовності.
Печериці на мангалі готові. Перед подачею на стіл притрусіть зеленню. Смачного!
- Дата публикации: 13.01.17 - 16:52
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.