Запечені пиріжки з капустою у духовці
Запечені пиріжки з капустою у духовці, виходять смачними та пухкими. А начинка з капусти придасть сочності. такі пиріжки зручно брати з собою для перекусу.
Список ингредиентов
- капуста — 600 г
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- борошно пшеничне — 1 кг
- курячі яйця — 1 шт
- молоко — 500 мл
- соняшникова олія — 100 мл
- вершкове масло — 100 г
- цукор — 2 ст. ложки
- сухі дріжджі — 11 г
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
У глибоку миску просіюємо борошно із дріжджами. Вливаємо тепле молоко та розтоплене вершкове масло. Всипаємо цукор та сіль за смаком й замішуємо тісто. Залишаємо тісто на 30-40 хвилин в теплому місці.
Капусту шинкуємо і смажимо на олії.
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем, додаємо до капусти солимо, перчимо за смаком і тушкуємо 15 хвилин.
Тісто ділимо на однакові частини. Кожну частину розкачуємо, викладаємо начинку й ліпимо пиріжки. Перекладаємо пиріжки на деко для запікання та змащуємо жовтком. Ставимо пиріжки в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Запечені пиріжки з капустою в духовці готові. Смачного!
- Дата публикации: 13.01.17 - 16:39
- Добавлен в кулинарную книгу: 0