Запечені пиріжки з капустою у духовці

Запечені пиріжки з капустою у духовці, виходять смачними та пухкими. А начинка з капусти придасть сочності. такі пиріжки зручно брати з собою для перекусу.

Список ингредиентов

  • капуста600 г
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • борошно пшеничне1 кг
  • курячі яйця1 шт
  • молоко500 мл
  • соняшникова олія100 мл
  • вершкове масло100 г
  • цукор2 ст. ложки
  • сухі дріжджі11 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

У глибоку миску просіюємо борошно із дріжджами. Вливаємо тепле молоко та розтоплене вершкове масло. Всипаємо цукор та сіль за смаком й замішуємо тісто. Залишаємо тісто на 30-40 хвилин в теплому місці.

Капусту шинкуємо і смажимо на олії.

Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем, додаємо до капусти солимо, перчимо за смаком і тушкуємо 15 хвилин.

Тісто ділимо на однакові частини. Кожну частину розкачуємо, викладаємо начинку й ліпимо пиріжки. Перекладаємо пиріжки на деко для запікання та змащуємо жовтком. Ставимо пиріжки в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Запечені пиріжки з капустою в духовці готові. Смачного!