Підлива з курки і сметани

Підлива з курки і сметани, найкраще підійде до картопляного пюре або рису. Куряче філе у поєднанні з сметаною набуває неабиякого смаку, м'ясо робиться ніжним та соковитим.

Список ингредиентов

  • куряче філе500 г
  • сметана 200 г
  • цибуля 1 шт
  • соняшникова олія50 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза маком

Способ приготовления

Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо філе і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.

До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо спеції, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.

Підлива з курки і сметани готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!