Підлива з курки і сметани
Підлива з курки і сметани, найкраще підійде до картопляного пюре або рису. Куряче філе у поєднанні з сметаною набуває неабиякого смаку, м'ясо робиться ніжним та соковитим.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- сметана — 200 г
- цибуля — 1 шт
- соняшникова олія — 50 г
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за маком
Способ приготовления
Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо філе і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.
До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо спеції, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.
Підлива з курки і сметани готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!
- Дата публикации: 13.01.17 - 17:00
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.