Гриби на грилі

На сьогоднішній час дуже популярні закуски з грибів. Сьогодні ми будемо готувати смачні гриби, смажені на грилі.

Список ингредиентов

  • печериці500 г
  • оливкова олія2 ст. ложки
  • петрушказа смаком
  • сік лимона1/4 стакана
  • часник3 зубчика
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільдрібка
  • соняшникова олія2 ст. ложки

Способ приготовления

Петрушку миємо і дрібно кришимо.

Часник чистимо і подрібнюємо ножем.

У невеликій мисці з'єднуємо лимонний сік, петрушку, оливкове масло, подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець. Все добре перемішуємо.

Включаємо гриль для попереднього розігріву до середньої температури.

Гриби промиваємо водою і просушуємо.

Викладаємо печериці на змазану олією решітку гриля, закриваємо гриль кришкою і готуємо близько 5 хвилин.

Потім змазуємо лимонною сумішшю, перевертаємо гриби на інший бік і готуємо ще 5-8 хвилин, до м'якого стану.

Викладаємо смажені гриби в сервірувальну тарілку і поливаємо лимонною сумішшю.

Гриби на грилі готові. Смачного!