Гриби на грилі
На сьогоднішній час дуже популярні закуски з грибів. Сьогодні ми будемо готувати смачні гриби, смажені на грилі.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- печериці — 500 г
- оливкова олія — 2 ст. ложки
- петрушка — за смаком
- сік лимона — 1/4 стакана
- часник — 3 зубчика
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — дрібка
- соняшникова олія — 2 ст. ложки
Способ приготовления
Петрушку миємо і дрібно кришимо.
Часник чистимо і подрібнюємо ножем.
У невеликій мисці з'єднуємо лимонний сік, петрушку, оливкове масло, подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець. Все добре перемішуємо.
Включаємо гриль для попереднього розігріву до середньої температури.
Гриби промиваємо водою і просушуємо.
Викладаємо печериці на змазану олією решітку гриля, закриваємо гриль кришкою і готуємо близько 5 хвилин.
Потім змазуємо лимонною сумішшю, перевертаємо гриби на інший бік і готуємо ще 5-8 хвилин, до м'якого стану.
Викладаємо смажені гриби в сервірувальну тарілку і поливаємо лимонною сумішшю.
Гриби на грилі готові. Смачного!
- Дата публикации: 15.01.17 - 12:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)