Десерт з яблуками

Шарлотка - це найпопулярніший і найпростіший десерт з яблуками в сучасній кухні. Ця домашня випічка заповнює своїм ароматом всю кухню.

Список ингредиентов

  • яблука3 шт
  • борошно пшеничне250 г
  • курячі яйця4 шт
  • цукор250 г
  • вершкове масло20 г
  • ванільний цукорза маком

Способ приготовления

Яйця збиваємо з цукром до пишності за допомогою міксеру.

Далі, просіюємо борошно й замішуємо тісто.

Яблука чистимо від шкірки та насіння. Нарізаємо на тоненькі пластинки.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо на дно половину тіста, потім яблука й поверх іншу половину тіста. Ставимо форму в розігріту духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Десерт з яблуками готовий. Шарлотку розрізаємо на шматки та притрушуємо цукровою пудрою.Смачного!