Десерт з яблуками
Шарлотка - це найпопулярніший і найпростіший десерт з яблуками в сучасній кухні. Ця домашня випічка заповнює своїм ароматом всю кухню.
Список ингредиентов
- яблука — 3 шт
- борошно пшеничне — 250 г
- курячі яйця — 4 шт
- цукор — 250 г
- вершкове масло — 20 г
- ванільний цукор — за маком
Способ приготовления
Яйця збиваємо з цукром до пишності за допомогою міксеру.
Далі, просіюємо борошно й замішуємо тісто.
Яблука чистимо від шкірки та насіння. Нарізаємо на тоненькі пластинки.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо на дно половину тіста, потім яблука й поверх іншу половину тіста. Ставимо форму в розігріту духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Десерт з яблуками готовий. Шарлотку розрізаємо на шматки та притрушуємо цукровою пудрою.Смачного!
- Дата публикации: 15.01.17 - 13:04
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.