Підлива з печериць до голубців

Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати дуже смачну підливу з печериць до голубців. На смак вона виходить ніжною та соковитою, так як її ми будемо готувати на молоці.

Список ингредиентов

  • печериці300 г
  • молоко300 мл
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • цибуля2 шт
  • морква1 шт
  • сметана2 ст. ложки
  • соняшникова олія50 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо, миємо нарізаємо на кубики.

Моркву чистимо, миємо і натираємо на крупній тертушці.

Овочі поєднуємо і обсмажуємо на олії.

Печериці миємо, нарізаємо кубиками.

Додаємо до овочів і тушимо під закритою кришкою 20 хвилин.

У молоко добавляємо просіяне борошно і ретельно розмішуємо, щоб небуло грудочок і виливаємо в сковороду солимо, перчимо за смаком і тушимо 10 хвилин.

Потім додаємо сметану, розмішуємо і доводимо до кіпіння , виключаємо. Даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу разом з картопляним пюре.

Підлива з печериць до голубців готова. Смачного!