Підлива з печериць до голубців
Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати дуже смачну підливу з печериць до голубців. На смак вона виходить ніжною та соковитою, так як її ми будемо готувати на молоці.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- печериці — 300 г
- молоко — 300 мл
- борошно пшеничне — 2 ст. ложки
- цибуля — 2 шт
- морква — 1 шт
- сметана — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 50 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо, миємо нарізаємо на кубики.
Моркву чистимо, миємо і натираємо на крупній тертушці.
Овочі поєднуємо і обсмажуємо на олії.
Печериці миємо, нарізаємо кубиками.
Додаємо до овочів і тушимо під закритою кришкою 20 хвилин.
У молоко добавляємо просіяне борошно і ретельно розмішуємо, щоб небуло грудочок і виливаємо в сковороду солимо, перчимо за смаком і тушимо 10 хвилин.
Потім додаємо сметану, розмішуємо і доводимо до кіпіння , виключаємо. Даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу разом з картопляним пюре.
Підлива з печериць до голубців готова. Смачного!
- Дата публикации: 15.01.17 - 14:17
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.