Тонке тісто для піци
Чим тонше тісто в піці, тим вона смачніше . Даний рецепт допоможе вам правильно приготувати ідеальне тісто і порадувати своїх близьких чудовою піцею.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 200 мл
- вода — 250 мл
- свіжі дріжджі — 15 г
- цукор — 1 ст. ложка
- оливкова олія — 1 ст. ложка
- сіль — дрібка
Способ приготовления
В теплу воду добавляємо дріжджі, цукор перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
В просіяне борошно добавляємо сіль перемішуємо. Потім робимо посередині виямку і виливаємо розчинені дріжджі, олію і замішуємо тісто. Якщо тісто нелипне до рук і при розтягуванні не рветься, то тепер можна залишити його на 1 годину, щоб підійшло.
Коли тісто підійметься в два рази, розділяємо на частини. Розкатуємо тісто приблизно діаметром 10 сантиметрів а товщиною 3 сантиметри.
Після цього його можна розтягувати за допомогою рук.
Тонке тісто для піци готове. Смачного!
- Дата публикации: 15.01.17 - 18:39
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.