Тонке тісто для піци

Чим тонше тісто в піці, тим вона смачніше . Даний рецепт допоможе вам правильно приготувати ідеальне тісто і порадувати своїх близьких чудовою піцею.

  • Основной ингредиент: мука
  • Обобщенное название: тесто

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне200 мл
  • вода250 мл
  • свіжі дріжджі15 г
  • цукор1 ст. ложка
  • оливкова олія1 ст. ложка
  • сільдрібка

Способ приготовления

В теплу воду добавляємо дріжджі, цукор перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

В просіяне борошно добавляємо сіль перемішуємо. Потім робимо посередині виямку і виливаємо розчинені дріжджі, олію і замішуємо тісто. Якщо тісто нелипне до рук і при розтягуванні не рветься, то тепер можна залишити його на 1 годину, щоб підійшло.

Коли тісто підійметься в два рази, розділяємо на частини. Розкатуємо тісто приблизно діаметром 10 сантиметрів а товщиною 3 сантиметри.

Після цього його можна розтягувати за допомогою рук.

Тонке тісто для піци готове. Смачного!