Тушені шампіньйони з цибулею

Готувати підливу з тушених шампіньйонів нескладно. А коли ми добавимо у неї цибулю, то вона буде більш смачною та насиченою.Така підлива підійде до будь-якого гарніру.

Список ингредиентов

  • шампіньйони500 г
  • цибуля3 шт
  • сметана3 ст. ложки
  • соняшникова олія3 ст. ложки
  • спеції до грибівза смаком
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Шампіньйони чистимо, миємо й нарізаємо на шматки.

Далі, обсмажуємо на соняшниковій олії на протязі 4-5 хвилин.

Цибулю чистимо, миємо, подрібнюємо ножем й додаємо до грибів на сковороду.

Все перемішуємо й обсмажуємо ще декілька хвилин, потім додаємо сметану, спеції, сіль та перець. Знову все змішуємо, закриваємо кришкою й тушкуємо 20-25 хвилин.

Тушені шампіньйони з цибулею готові. Смачного!