Качка з яблуками в рукаві
Качка з яблуками в рукаві - це коронна страва до святкового столу або сімейного обіду. Завдяки яблук, м'ясо качки виходить ніжно соковитим та ароматно смачним.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- яблука — 4 шт
- приправа до качки — за смаком
- оливкова олія — 2 ст. ложки
- лимон — 1 шт
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- мед — 1 ст. ложка
- соєвий соус — за смаком
Способ приготовления
Спочатку робимо маринад. Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.
Качку миємо й насухо витираємо паперовим рушником. Потім, натираємо сіллю та перцем за смаком.
Обмазуємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.
Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.
Потім начиняємо качку яблуками. Кладемо її в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів до готовності.
Качка з яблуками в рукаві готова. Смачного!
- Дата публикации: 15.01.17 - 19:26
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.