Качка з яблуками в рукаві

Качка з яблуками в рукаві - це коронна страва до святкового столу або сімейного обіду. Завдяки яблук, м'ясо качки виходить ніжно соковитим та ароматно смачним.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка1 шт
  • яблука4 шт
  • приправа до качкиза смаком
  • оливкова олія2 ст. ложки
  • лимон1 шт
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком
  • мед1 ст. ложка
  • соєвий соусза смаком

Способ приготовления

Спочатку робимо маринад. Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.

Качку миємо й насухо витираємо паперовим рушником. Потім, натираємо сіллю та перцем за смаком.

Обмазуємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.

Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.

Потім начиняємо качку яблуками. Кладемо її в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів до готовності.

Качка з яблуками в рукаві готова. Смачного!