Яблучна шарлотка
Яблучна шарлотка готується швидко і нескладно. Завдяки яблукам вона виходить ароматною та соковитою.
Список ингредиентов
- яблука — 2 шт
- борошно пшеничне — 250 г
- курячі яйця — 4 шт
- цукор — 250 г
- лимонний сік — за смаком
- вершкове масло — 20 г
Способ приготовления
Яблука миємо, чистимо та нарізаємо пластинами. Перекладаємо в миску та скроплюємо лимонним соком, щоб непотемніли.
Яйця збиваємо міксером до пишної піни. Поступово добавляємо цукор, неперестаючи збивати.
Потім добавляємо просіяне борошно і перемішуємо тісто ложкою знизу вгору до однорідності.
Форму для випікання змазуємо маслом та посипаємо трохи борошном. На дно форми викладаємо яблука, потім ложкою викладаємо тісто.
Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при тампературі 180 градусів до готовності.
Яблучна шарлотка готова. Перед подачею притрусіть цукровою пудрою. Смачного!
- Дата публикации: 16.01.17 - 20:13
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.