Яблучна шарлотка

Яблучна шарлотка готується швидко і нескладно. Завдяки яблукам вона виходить ароматною та соковитою.

Список ингредиентов

  • яблука2 шт
  • борошно пшеничне250 г
  • курячі яйця4 шт
  • цукор250 г
  • лимонний сікза смаком
  • вершкове масло20 г

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо та нарізаємо пластинами. Перекладаємо в миску та скроплюємо лимонним соком, щоб непотемніли.

Яйця збиваємо міксером до пишної піни. Поступово добавляємо цукор, неперестаючи збивати.

Потім добавляємо просіяне борошно і перемішуємо тісто ложкою знизу вгору до однорідності.

Форму для випікання змазуємо маслом та посипаємо трохи борошном. На дно форми викладаємо яблука, потім ложкою викладаємо тісто.

Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при тампературі 180 градусів до готовності.

Яблучна шарлотка готова. Перед подачею притрусіть цукровою пудрою. Смачного!