Печиво на кефірі

Печиво на кефірі виходить ароматним та смачним . Готувати його нескладно та швидко і смакувати його можна з гарячою чашечкою кави.

Список ингредиентов

  • кефір1 стакан
  • борошно пшеничне3 стакани
  • манка1 стакан
  • цукор170 г
  • розпушувач1/2 чайної ложки
  • соняшникова олія3 ст. ложки

Способ приготовления

До кефіру кімнатної температури додаємо манку і ретельно розмішуємо.

Потім добавляємо цукор, розпушувач та олію і все змішуємо.

Поступово всипаємо просіяне борошно, постійно розмішуючи. Замішуємо м'яке еластичне тісто, яке не буде липнути до рук.

Розкатуємо його в пласт і вирізаємо з нього печиво за допомогою формочок. Викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку та випікаємо печиво до готовності.

Печиво на кефірі готове. Смачного!