Піца на кислому молоці

Піца на кислому молоці, дуже популярна італійська страва. Вона швидка в приготуванні і підійде , як до сніданку так і до обіду й вечері.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне2 стакани
  • кисле молоко100 г
  • курячі яйця2 шт
  • сода1/2 чайної ложки
  • сіль1/2 чайної ложки
  • помідори1 шт
  • майонез2 ст. ложки
  • варене куряче філе400 г
  • твердий сир200 г
  • базилик1 пучок
  • вершкове масло20 г

Способ приготовления

До кислого молока додаємо яйця, сіль, соду і ретельно збиваємо.

Потім добавляємо просіяне борошно і замішуємо тісто.

Відварене філе і помідор нарізаємо кубиками.

Тісто розкатуємо в тонкий пласт і кладемо на деко змазане маслом.

Тісто для піци змазуємо майонезом. Потім викладаємо начинку і зверху натираємо сир на крупній тертушці.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів.

Піца на кислому молоці готова. Перед подачею на стіл прикрасьте свіжим базиликом. Смачного!