Грибна підлива до голубців

Грибну підливу до голубців готувати нескладно. Завдяки цій підливі, голубці виходять сочними з грибним смаком та ароматом.

Список ингредиентов

  • гриби200 г
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • сметана2 ст. ложки
  • томатна паста1 ст. ложка
  • соняшникова олія50 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • вода2 стакани

Способ приготовления

Цибулю і моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на олії до прозорості цибулі.

Гриби чистимо, миємо, нарізаємо пластинами і добавляємо до моркви з цибулею і обсмажуємо 7 хвилин.

Додаємо сметану, томатну пасту перемішуємо. Вливаємо воду, доводим до кипіння солимо, перчимо.

Грибна підлива до голубців готова. Заливайте голубці і варіть. Смачного!