
Грибна підлива до голубців
Грибну підливу до голубців готувати нескладно. Завдяки цій підливі, голубці виходять сочними з грибним смаком та ароматом.
Список ингредиентов
- гриби — 200 г
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- сметана — 2 ст. ложки
- томатна паста — 1 ст. ложка
- соняшникова олія — 50 г
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
- вода — 2 стакани
Способ приготовления
Цибулю і моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на олії до прозорості цибулі.
Гриби чистимо, миємо, нарізаємо пластинами і добавляємо до моркви з цибулею і обсмажуємо 7 хвилин.
Додаємо сметану, томатну пасту перемішуємо. Вливаємо воду, доводим до кипіння солимо, перчимо.
Грибна підлива до голубців готова. Заливайте голубці і варіть. Смачного!
- Дата публикации: 17.01.17 - 01:11
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Пошук рецептів
- Нас вже 21500, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40349
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня