Куряче філе в сметані
Куряче філе в сметані можна тушити , запікати , готувати різні підливи до гарнірив. Тому, що куряче м'ясо швидке та легке в приготуванні і ніжне на смак.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 600 г
- сметана — 300 г
- спеції до курки — за смаком
- вершкове масло — 50 г
- горілка — 100 мл
- солодкий перець — 1 шт
- соняшникова олія — 50 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Куряче філе миємо й нарізаємо на невеличкі шматки, та просушуємо.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді з соняшниковим маслом, на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.
Солодкий перець чистимо й нарізаємо соломкою, додаємо перець на сковороду. Потім наливаємо горілку, перчимо та солимо за смаком. Тушимо 5-7 хвилин, помішуючи.
Перекладаємо масу в форму для запікання, додаємо сметану й перемішуємо. Ставимо форму в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 150 градусів та запікаємо до золотистої скоринки.
Куряче філе в сметані готове. Смачного!
- Дата публикации: 17.01.17 - 17:06
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.