Куряче філе в сметані

Куряче філе в сметані можна тушити , запікати , готувати різні підливи до гарнірив. Тому, що куряче м'ясо швидке та легке в приготуванні і ніжне на смак.

Список ингредиентов

  • куряче філе600 г
  • сметана 300 г
  • спеції до куркиза смаком
  • вершкове масло50 г
  • горілка100 мл
  • солодкий перець1 шт
  • соняшникова олія50 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Куряче філе миємо й нарізаємо на невеличкі шматки, та просушуємо.

Обсмажуємо на розігрітій сковороді з соняшниковим маслом, на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.

Солодкий перець чистимо й нарізаємо соломкою, додаємо перець на сковороду. Потім наливаємо горілку, перчимо та солимо за смаком. Тушимо 5-7 хвилин, помішуючи.

Перекладаємо масу в форму для запікання, додаємо сметану й перемішуємо. Ставимо форму в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 150 градусів та запікаємо до золотистої скоринки.

Куряче філе в сметані готове. Смачного!