Підлива з курячих гомілок

Обов'язково до будь-якого гарниру потрібно готувати підливу. Сьогодні ми пропонуємо приготувати підливу з курячих гомілок. Так, як куряче м'ясо готувати нескладно, тай на смак воно ніжне та смачне.

Список ингредиентов

  • курячі гомілки6 шт
  • сметана 100 г
  • цибуля 2 шт
  • морква1 шт
  • приправи до куркиза смаком
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • вода100 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • соняшникова олія

Способ приготовления

Курячі гомілки миємо, просушуємо паперовим рушником. Солимо перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо.

Моркву миємо і натираємо на крупній туртушці.

Овочі перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі. Готову засмажку перекладаємо до курячих гомілок.

До суміші додаємо сметану, приправу, воду і добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушимо 30 хвилин.

Підлива з курячих гомілок готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!