Пляцок з вишнями без крему

Пляцок з вишнями без крему - це смачний торт на десерт до чаю. На смак він ніжний та соковитий з кислинкою вишні.

  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • вишні200 г
  • борошно пшеничне3 стакани
  • курячі яйця3 шт
  • цукор300 г
  • сир100 г
  • маргарин250 г
  • вершкове масло1 ст. ложка
  • сметана200 г
  • розпушувач1 чайна ложка

Способ приготовления

Маргарин кімнатної температури перетираємо з цукром і жовтками.

Додаємо сметану, просіяне борошно і розпушувач. Ретельно перемішуємо до однорідної маси.

Розділяємо тісто на дві частини і ставимо до холодильника на 30 хвилин.

Вишні миємо, видаляємо кісточки і просушуємо.

Добавляємо до сиру цукор і за допомогою міксера збиваємо до однорідності.

Розкатуємо одну частину тіста і викладаємо на деко для випікання. На тісто кладемо сирну масу і випікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Потім розкатуємо другу частину тіста. Змазуємо яєчним жовтком і викладаємо вишні, притрушуємо цукром. Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Спечені коржі кладемо один на один і змазуємо збитою сметаною з цукром.

Пляцок з вишнями готовий. Смачного!