Пляцок з вишнями без крему
Пляцок з вишнями без крему - це смачний торт на десерт до чаю. На смак він ніжний та соковитий з кислинкою вишні.
Список ингредиентов
- вишні — 200 г
- борошно пшеничне — 3 стакани
- курячі яйця — 3 шт
- цукор — 300 г
- сир — 100 г
- маргарин — 250 г
- вершкове масло — 1 ст. ложка
- сметана — 200 г
- розпушувач — 1 чайна ложка
Способ приготовления
Маргарин кімнатної температури перетираємо з цукром і жовтками.
Додаємо сметану, просіяне борошно і розпушувач. Ретельно перемішуємо до однорідної маси.
Розділяємо тісто на дві частини і ставимо до холодильника на 30 хвилин.
Вишні миємо, видаляємо кісточки і просушуємо.
Добавляємо до сиру цукор і за допомогою міксера збиваємо до однорідності.
Розкатуємо одну частину тіста і викладаємо на деко для випікання. На тісто кладемо сирну масу і випікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Потім розкатуємо другу частину тіста. Змазуємо яєчним жовтком і викладаємо вишні, притрушуємо цукром. Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Спечені коржі кладемо один на один і змазуємо збитою сметаною з цукром.
Пляцок з вишнями готовий. Смачного!
- Дата публикации: 18.01.17 - 15:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 0