Листкове тісто з яблуками

Якщо у вас немає часу на замішування тіста, то ми рекомендуємо вам приготувати пиріжки з листкового тіста. А для начинки можна взяти яблука солодко- кислих сортів.

Список ингредиентов

  • листкове тісто500 г
  • яблука4 шт
  • цукор100 г
  • корицяза смаком
  • вершкове масло2 ст. ложки
  • курячі яйця2 шт

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від шкірки, насіння й нарізаємо на кубики.

Вершкове масло розігріваємо на сковороді й обсмажуємо в ньому яблука до м'якості. Додаємо цукор, корицю та перемішуємо.

Тісто розкачуємо, розрізаємо на квадрати. Викладаємо начинку й ліпимо конвертики.

Перекладаємо конвертики на деко для запікання, змазуємо яйцями. Ставимо деко в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Листкове тісто з яблуками готове. Смачного!