Печериці гриль в духовці

Печериці на грилі в духовці це оригінальна закуска, яка прикрасить ваш святковий стіл. Гриби готувати нескладно та швидко, а на смак вони виходять дуже смачними.

Список ингредиентов

  • печериці500 г
  • оливкова олія2 ст. ложки
  • часник3 зубчика
  • петрушказа смаком
  • сік лимона1/4 стакана
  • соняшникова олія2 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Петрушку миємо і дрібно кришимо.

Часник чистимо і подрібнюємо ножем.

У невеликій мисці з'єднуємо лимонний сік, петрушку, оливкове масло, подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець. Все добре перемішуємо.

Включаємо гриль для попереднього розігріву до середньої температури.

Печериці промиваємо водою і просушуємо.

Викладаємо їх на змазану олією решітку гриля, закриваємо кришкою і готуємо близько 5 хвилин.

Потім змазуємо лимонною сумішшю, перевертаємо гриби на інший бік і готуємо ще 5-8 хвилин, до м'якого стану.

Викладаємо смажені гриби в сервірувальну тарілку і поливаємо лимонною сумішшю.

Печериці гриль в духовці готові. Смачного!