Пиріг з куркою і сиром
Пиріг з куркою і сиром - це дуже смачний та корисний м'ясний пиріг. Готувати його нескладно, коли у вас вдома в морозильці є листове тісто і зварена куриця.
Список ингредиентов
- листкове тісто — 500 г
- куриця — 400 г
- твердий сир — 100 г
- петрушка — пучок
- цибуля — 1 шт
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- соняшникова олія — 20 г
Способ приготовления
Куряче м'ясо нарізаємо на кубики. Солимо та перчимо за смаком, все перемішуємо й залишаємо на 20 хвилин.
Цибулю та зелень нарізаємо на шматки. Далі, подрібнюємо за допомогою кухонного блендера. Додаємо цю суміш до м'яса та перешумуємо.
Твердий сир натираємо на крупній тертушці і додаємо, також до м'яса та перемішуємо.
Листкове тісто розкачуємо, ділимо на дві частини. Одну частину викладаємо в форму. Начинку кладемо на тісто, відступаючи від усіх країв на 4 см. Накриваємо пиріг другою частиною тіста й зліплюємо краї. Ставимо пиріг у розігріту духовку на 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.
Пиріг з куркою і сиром готовий. До столу подавати гарячим. Смачного!
- Дата публикации: 19.01.17 - 13:39
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)