Пиріг з куркою і сиром

Пиріг з куркою і сиром - це дуже смачний та корисний м'ясний пиріг. Готувати його нескладно, коли у вас вдома в морозильці є листове тісто і зварена куриця.

Список ингредиентов

  • листкове тісто500 г
  • куриця 400 г
  • твердий сир100 г
  • петрушкапучок
  • цибуля1 шт
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком
  • соняшникова олія20 г

Способ приготовления

Куряче м'ясо нарізаємо на кубики. Солимо та перчимо за смаком, все перемішуємо й залишаємо на 20 хвилин.

Цибулю та зелень нарізаємо на шматки. Далі, подрібнюємо за допомогою кухонного блендера. Додаємо цю суміш до м'яса та перешумуємо.

Твердий сир натираємо на крупній тертушці і додаємо, також до м'яса та перемішуємо.

Листкове тісто розкачуємо, ділимо на дві частини. Одну частину викладаємо в форму. Начинку кладемо на тісто, відступаючи від усіх країв на 4 см. Накриваємо пиріг другою частиною тіста й зліплюємо краї. Ставимо пиріг у розігріту духовку на 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріг з куркою і сиром готовий. До столу подавати гарячим. Смачного!