Крем для слойки з яблуками

Крем для слойки з яблуками готувати нескладно. Головне потрібно свіже молоко і правильно добавляти інгрідієнти. Завдяки такому крему, слойка буде на багато смачнішою та апетитною.

  • Основной ингредиент: молоко
  • Обобщенное название: крем

Список ингредиентов

  • молоко300 мл
  • курячі яйця3 шт
  • цукор50 г
  • борошно пшеничне30 г
  • кукурудзяний крохмаль30 г
  • какао10 г
  • вершкове масло10 г

Способ приготовления

В молоко додаємо цукор і доводимо до кипіння.

В мисці збиваємо жовтки з цукром до однорідного білого кольору.

Потім до яєчної суміші додаємо борошно, крохмаль, какао і декілька ложок молока, все ретельно збиваємо.

Гаряче молоко вливаємо в яєчну суміш тонкою струйкою і постійно перемішуємо.

Потім все переливаємо в каструлю доводим до кипіння постійно помішуючи.

Після закипання проваріть 30 секунд зняти з вогню, добавити масло, перемішати і охолодити.

Крем для слойки з яблуками готовий. Змазуйте слойку і випікайте. Смачного!