Грибна підлива на молоці
Грибна підлива на молоці дуже універсальна та смачна. Підійде до будь-якого гарніру, та прикрасить святковий стіл своїм неперевершеним ароматом.
Список ингредиентов
- гриби — 300 г
- молоко — 400 мл
- цибуля — 2 шт
- морква — 1 шт
- соняшникова олія — 20 мл
- борошно пшеничне — 2 ст. ложки
- сметана — 2 ст. ложки
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Цибулю подрібнюємо ножем на кубики. Моркву натираємо на терці. На розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю з морквою й обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.
Гриби нарізаємо на кубики й додаємо до моркви з цибулею. Накриваємо сковороду кришкою й тушкуємо 20 хвилин.
До молока додаємо борошно й змішуємо. Вливаємо суміш у сковороду, солимо й перчимо за смаком. Все перемішуємо та готуємо 10 хвилин під кришкою. В кінці додаємо сметану та перемішуємо.
Грибна підлива на молоці готова. Смачного!
- Дата публикации: 19.01.17 - 13:21
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.