Грибна підлива на молоці

Грибна підлива на молоці дуже універсальна та смачна. Підійде до будь-якого гарніру, та прикрасить святковий стіл своїм неперевершеним ароматом.

Список ингредиентов

  • гриби300 г
  • молоко400 мл
  • цибуля 2 шт
  • морква1 шт
  • соняшникова олія20 мл
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • сметана2 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю подрібнюємо ножем на кубики. Моркву натираємо на терці. На розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю з морквою й обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.

Гриби нарізаємо на кубики й додаємо до моркви з цибулею. Накриваємо сковороду кришкою й тушкуємо 20 хвилин.

До молока додаємо борошно й змішуємо. Вливаємо суміш у сковороду, солимо й перчимо за смаком. Все перемішуємо та готуємо 10 хвилин під кришкою. В кінці додаємо сметану та перемішуємо.

Грибна підлива на молоці готова. Смачного!