Качка з яблуками і медом

Качку з яблуками і медом краще запікати в рукаві. Тоді м'ясо буде ароматно смачним з хрусткою скоринкою. Таке блюдо обов'язково сподобається вашим гостям.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка3 кг
  • яблука5 шт
  • мед2 ст. ложки
  • приправи до качкиза смаком
  • оливкова олія2 ст. ложки
  • лимон1 шт
  • соєвий соусза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

По перше робимо маринад. Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.

Качку миємо й насухо витираємо паперовим рушником. Потім, натираємо приправами, сіллю та перцем за смаком.

Обмазуємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.

Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.

Потім начиняємо качку яблуками і зашиваємо ниткою.

Кладемо її в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів до готовності.

Качка з яблуками і медом готова. Смачного!