Качка з яблуками і медом
Качку з яблуками і медом краще запікати в рукаві. Тоді м'ясо буде ароматно смачним з хрусткою скоринкою. Таке блюдо обов'язково сподобається вашим гостям.
Список ингредиентов
- качка — 3 кг
- яблука — 5 шт
- мед — 2 ст. ложки
- приправи до качки — за смаком
- оливкова олія — 2 ст. ложки
- лимон — 1 шт
- соєвий соус — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
По перше робимо маринад. Видавлюємо сік з лимону й додаємо до нього соєвий соус, мед та оливкову олію, все перемішуємо.
Качку миємо й насухо витираємо паперовим рушником. Потім, натираємо приправами, сіллю та перцем за смаком.
Обмазуємо качку маринадом і залишаємо на ніч в холодильнику.
Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на пластинки.
Потім начиняємо качку яблуками і зашиваємо ниткою.
Кладемо її в рукав для запікання й перекладаємо на деко. Ставимо деко в розігріту духовку на 90 хвилин при температурі 190 градусів до готовності.
Качка з яблуками і медом готова. Смачного!
- Дата публикации: 19.01.17 - 16:17
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.