Підлива з курячого філе і сметани

Підливу з курячого філе і сметани готувати нескладно. На смак вона виходить ніжною та смачною і підійде до будь-якого гарніру.

Список ингредиентов

  • куряче філе400 г
  • сметана 100 г
  • соняшникова олія50 г
  • цибуля2 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза маком
  • вода100 мл

Способ приготовления

Філе курки миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки.

Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо філе і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.

До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.

Підлива з курячого філе і сметани готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!