Підлива з курячого філе і сметани
Підливу з курячого філе і сметани готувати нескладно. На смак вона виходить ніжною та смачною і підійде до будь-якого гарніру.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- куряче філе — 400 г
- сметана — 100 г
- соняшникова олія — 50 г
- цибуля — 2 шт
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за маком
- вода — 100 мл
Способ приготовления
Філе курки миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки.
Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо філе і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.
До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.
Підлива з курячого філе і сметани готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!
- Дата публикации: 19.01.17 - 20:10
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.