Шоколадний бісквіт в мультиварці

Шоколадний бісквіт в мультиварці дуже смачний та вміру вологий. З темних бісквітів готують дуже чудові торти та ніжні десерти.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне1,5 стакана
  • курячі яйця3 шт
  • цукор1 стакан
  • соняшникова олія1/2 стакана
  • молоко1 стакан
  • какао4 ст. ложки
  • ванілінза смаком
  • розпушувач1 ст. ложка
  • вершкове масло10 г

Способ приготовления

Яйця збиваємо з цукром до білої пінки.

Потім добавляємо олію та молоко та все перемішуємо.

Поступово додаємо просіяне борошно, розпушувач, какао, ванілін та замішуємо тісто.

Чашу мультиварки змазуємо маслом та виливаємо тісто.

Випікаємо бісквіт в режимі випічка 60+20 тобто 80 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо та охолоджуємо.

Шоколадний бісквіт в мультиварці готовий. Перед подачею можете полити шоколадною глазур'ю. Смачного!