Запечені печериці на вогні

Печериці можна варити, тушити, маринувати, запікати, смажити. Є дуже багато різних рецептів приготування блюд із свіжих грибів. Сьогодні ми будемо готувати смачний та апетитний шашлик із печериць.

Список ингредиентов

  • печериці
  • майонез
  • спеції до грибів
  • чорний мелений перець
  • сіль

Способ приготовления

Печериці чистимо, миємо просушуємо і кладемо в каструлю.

Додаємо сіль, перець, спеції за смаком і заправляємо майонезом. Потім накриваємо кришкою і гарненько струшуємо. Залишаємо гриби на декілька годин або на ніч для маринування.

Потім промариновані гриби викладаємо на решітку мангала і запікаємо на вогні до готовності з обох боків.

Запечені печериці на вогні готові. Смачного!