Пиріг з капустою на майонезі

Пиріг з капустою на майонезі готується із задоволенням. На смак він виходить смачний, ситний та соковитий. Такий пиріг можна приготувати для сімейного обіду.

Список ингредиентов

  • капуста1 кг
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • борошно пшеничне450 г
  • майонез1 стакан
  • курячі яйця1 шт
  • вершкове масло400 г
  • томатна паста2 ст. ложки
  • кефір100 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • сода1/2 чайної ложки

Способ приготовления

До майонезу додаємо масло, гашену соду кефіром, сіль, яйце і все ретельно перемішуємо.

Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо напіврідке тісто.

Шаткуємо капусту і тушимо на маслі.

Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.

Моркву миємо, чистимо і натираємо на крупній тертушці.

Овочі додаємо до капусти солимо, перчимо, перемішуємо тушимо. Коли капуста стане м'якшою добавляємо томатну пасту і продовжуємо тушити ще 10 хвилин під кришкою.

Форму для випікання змазуємо маслом. Виливаємо половину тіста кладемо начинку і потім виливаємо решту тіста.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 170 градусів до золотистої скоринки. Пиріг охолоджуємо і розрізаємо на шматки.

Пиріг з капустою на майонезі готовий. Смачного!