Пиріг з капустою на майонезі
Пиріг з капустою на майонезі готується із задоволенням. На смак він виходить смачний, ситний та соковитий. Такий пиріг можна приготувати для сімейного обіду.
Список ингредиентов
- капуста — 1 кг
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- борошно пшеничне — 450 г
- майонез — 1 стакан
- курячі яйця — 1 шт
- вершкове масло — 400 г
- томатна паста — 2 ст. ложки
- кефір — 100 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
- сода — 1/2 чайної ложки
Способ приготовления
До майонезу додаємо масло, гашену соду кефіром, сіль, яйце і все ретельно перемішуємо.
Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо напіврідке тісто.
Шаткуємо капусту і тушимо на маслі.
Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
Моркву миємо, чистимо і натираємо на крупній тертушці.
Овочі додаємо до капусти солимо, перчимо, перемішуємо тушимо. Коли капуста стане м'якшою добавляємо томатну пасту і продовжуємо тушити ще 10 хвилин під кришкою.
Форму для випікання змазуємо маслом. Виливаємо половину тіста кладемо начинку і потім виливаємо решту тіста.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 170 градусів до золотистої скоринки. Пиріг охолоджуємо і розрізаємо на шматки.
Пиріг з капустою на майонезі готовий. Смачного!
- Дата публикации: 20.01.17 - 11:12
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)