Домашня піца без дріжджів

Піца це італійська випічка, яку полюбляють як дорослі так і малі. Але піцу не тільки можна заказувати в піцерії але й приготувати в домашніх умовах.

  • Основной ингредиент: кефир
  • Обобщенное название: пицца

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне2 стакани
  • кефір500 мл
  • курячі яйця3 шт
  • розпушувач1/2 чайної ложки
  • твердий сир150 г
  • копчена ковбасаза маком
  • майонезза смаком
  • маслиниза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Яйця збиваємо міксером. Додаємо сіль, кефір та розпушувач і все ретельно премішуємо до однорідності.

Продовжуємо розмішувати і потроху додаємо просіяне борошно та 3 столові ложки майонезу. Замішуємо тісто за консистенцією густої сметани.

Ковбасу нарізаємо тонкою соломкою. Маслини розрізати навпіл. Сир натираємо на крупній тертушці.

Духовку розігріваємо до 180 градусів. Застелаємо велике деко пергаментним папером. Виливаємо на нього рівним тонким шаром приготоване тісто. Зверху розкладаємо ковбасу та маслини, змазуємо майонезом та посипаємо сиром.

Ставимо у духовку та випікаємо піцу до готовності приблизно 20 хвилин.

Домашня піца без дріжджів готова. Смачного!