Слойоний пиріг з м'ясом
Слойоний пиріг з м'ясом виходить смачним та ситним з хрусткою скоринкою. Такий пиріг прикрасить ваш святковий стіл та задовольнить ваших гостей.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: пирог
Список ингредиентов
- слойоне тісто — 600 г
- куряче філе — 400 г
- цибуля — 1 шт
- твердий сир — 100 г
- сметана — 100 г
- соняшникова олія — 3 ст. ложки
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Куряче філе миємо й нарізаємо на шматки.
Цибулю чистимо, миємо та подрібнюємо ножем.
На розігріту сковороду з олією викладаємо курку. Обсмажуємо 3-5 хвилин на середньому вогні, під закритою кришкою. Додаємо цибулю, сіль, перець за смаком, перемішуємо й готуємо ще хвилин 5 на маленькому вогні, постійно помішуючи.
Сир натираємо на терці. Додаємо сир й курку з цибулею до сметани, все перемішуємо.
Слойоне тісто розділяємо на дві частини. Одну частину розкачуємо й викладаємо в форму, роблячи бортики. Поверх, кладемо начинку. Іншу частину тіста розкачуємо й викладаємо поверх, защіплюючи краї. Ставимо пиріг в духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Слойоний пиріг з м'ясом готовий. Смачного!
- Дата публикации: 20.01.17 - 11:38
- Добавлен в кулинарную книгу: 0