Слойоний пиріг з м'ясом

Слойоний пиріг з м'ясом виходить смачним та ситним з хрусткою скоринкою. Такий пиріг прикрасить ваш святковий стіл та задовольнить ваших гостей.

Список ингредиентов

  • слойоне тісто600 г
  • куряче філе400 г
  • цибуля 1 шт
  • твердий сир100 г
  • сметана100 г
  • соняшникова олія3 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Куряче філе миємо й нарізаємо на шматки.

Цибулю чистимо, миємо та подрібнюємо ножем.

На розігріту сковороду з олією викладаємо курку. Обсмажуємо 3-5 хвилин на середньому вогні, під закритою кришкою. Додаємо цибулю, сіль, перець за смаком, перемішуємо й готуємо ще хвилин 5 на маленькому вогні, постійно помішуючи.

Сир натираємо на терці. Додаємо сир й курку з цибулею до сметани, все перемішуємо.

Слойоне тісто розділяємо на дві частини. Одну частину розкачуємо й викладаємо в форму, роблячи бортики. Поверх, кладемо начинку. Іншу частину тіста розкачуємо й викладаємо поверх, защіплюючи краї. Ставимо пиріг в духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Слойоний пиріг з м'ясом готовий. Смачного!