Тісто для штруделя
Головне в тісті для штруделя - це правильний процес його приготування. Воно повинно бути пружним та еластичним тому й вимішувати тісто потрібно довго. Готове тісто обов'язково залиште на годину, щоб відпочило а потім приступайте до випікання.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 3 стакани
- курячі яйця — 2 шт
- цукор — 2 ст. ложки
- вода — 60 г
- вершкове масло — 50 г
- сіль — 1/2 чайної ложки
Способ приготовления
Яйця розтираємо з сіллю і цукром. Потім добавляємо воду і розмішуємо до повного розчинення солі і цукру.
В просіяному борошні робимо виямку і кладемо м'яке масло, рідку яєчну суміш і замішуємо круте тісто. Залишаємо тісто на 40 хвилин. Потім розкатуємо накладаємо будь-яку начинку і випікаємо.
Тісто для штруделя готове. Смачного!
- Дата публикации: 20.01.17 - 11:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.