Тісто для штруделя

Головне в тісті для штруделя - це правильний процес його приготування. Воно повинно бути пружним та еластичним тому й вимішувати тісто потрібно довго. Готове тісто обов'язково залиште на годину, щоб відпочило а потім приступайте до випікання.

  • Основной ингредиент: мука
  • Обобщенное название: тесто

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне3 стакани
  • курячі яйця2 шт
  • цукор2 ст. ложки
  • вода60 г
  • вершкове масло50 г
  • сіль1/2 чайної ложки

Способ приготовления

Яйця розтираємо з сіллю і цукром. Потім добавляємо воду і розмішуємо до повного розчинення солі і цукру.

В просіяному борошні робимо виямку і кладемо м'яке масло, рідку яєчну суміш і замішуємо круте тісто. Залишаємо тісто на 40 хвилин. Потім розкатуємо накладаємо будь-яку начинку і випікаємо.

Тісто для штруделя готове. Смачного!