Абрикосовий джем
Абрикосовий ждем готувати нескладно та легко з цим впорається люба господиня. Головне постійно мішати та знімати пінку.
Список ингредиентов
- абрикоси — 1 кг
- цукор — 1 кг
- лимонна кислота — 1/4 чайної ложки
Способ приготовления
Абрикоси миємо, видаляємо кісточки, пропускаємо через м'ясорубку або збиваємо блендером до пюре.
Добавляємо цукор, ретельно перемішуємо і залишаємо на 1 годину.
Варимо пюре на маленькому вогні, доводимо до кіпіння і постійно помішуємо. Добавляємо лимонну кислоту та варимо 10 хвилин, постійно знімаємо пінку. Коли пінка зникне варимо 5 хвилин. Відразу розливаємо в стерелізовані банки і закатуємо металевими кришками.
Абрикосовий джем готовий. Смачного!
- Дата публикации: 20.01.17 - 20:39
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.