Пиріг з капусти

Цей пиріг однаково смакує й в теплому вигляді, й в холодному. В якості смачної добавки до капусти можна додати варене яйце або м’ясний фарш. Готується дуже швидко та легко.

  • Кухня: Украинская кухня
  • Основной ингредиент: капуста
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • капуста 500 гр
  • цибуля1 шт
  • гриби150 гр
  • борошно300 гр
  • кефір200 мл
  • маргарин 100 гр
  • сода2 дрібки
  • соняшникова олія 2 ст. ложки
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби миємо, чистимо та нарізаємо на шматки. Далі, обсажуємо на соняшниковій олії до золотистого відтінку.

Цибулю чистимо й подрібнюємо, додаємо до грибів й смажимо ще 2 хвилини.

Капусту миємо й нарізаємо на соломку. Потім, обсажуємо на олії 3-5 хвилин. Додаємо гриби та цибулю, солимо перчимо за смаком й перемішуємо.

Маргарин кімнатної температури змішуємо з кефіром, содою та сіллю. Просіюємо борошно до маси й замішуємо тісто.

Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією. Викладаємо 2/3 частини тіста й робимо бортики. Далі, кладемо начинку й поверх іншу частину тіста, щеплюючи краї. Ставимо пиріг в розігріту духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріг з капусти готовий. Смачного!