Бісквіт в мультиварці

Бісквіт в мультиварці виходить ніжним та пухким. Його можна розрізати на шматки і подавати до чаю. А в основному це коржі до різних видів тортів.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне2 стакани
  • курячі яйця5 шт
  • цукор1 стакан
  • молоко1 стакан
  • соняшникова олія1/2 стакана
  • ванілінза маком
  • розпушувач1 ст. ложка
  • вершкове масло10 г

Способ приготовления

Яйця збиваємо з цукром до білої пінки.

Потім добавляємо олію та молоко та все перемішуємо.

Поступово додаємо просіяне борошно, розпушувач, ванілін та замішуємо тісто.

Чашу мультиварки змазуємо маслом та виливаємо тісто.

Випікаємо бісквіт в режимі випічка 60+20 тобто 80 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо та охолоджуємо.

Бісквіт в мультиварці готовий. Перед подачею присипте цукровою пудрою. Смачного!