Бісквіт в мультиварці
Бісквіт в мультиварці виходить ніжним та пухким. Його можна розрізати на шматки і подавати до чаю. А в основному це коржі до різних видів тортів.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 2 стакани
- курячі яйця — 5 шт
- цукор — 1 стакан
- молоко — 1 стакан
- соняшникова олія — 1/2 стакана
- ванілін — за маком
- розпушувач — 1 ст. ложка
- вершкове масло — 10 г
Способ приготовления
Яйця збиваємо з цукром до білої пінки.
Потім добавляємо олію та молоко та все перемішуємо.
Поступово додаємо просіяне борошно, розпушувач, ванілін та замішуємо тісто.
Чашу мультиварки змазуємо маслом та виливаємо тісто.
Випікаємо бісквіт в режимі випічка 60+20 тобто 80 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо та охолоджуємо.
Бісквіт в мультиварці готовий. Перед подачею присипте цукровою пудрою. Смачного!
- Дата публикации: 21.01.17 - 17:59
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.