Грибна підлива з шампіньйонів з сметаною

Грибна підлива з шампіньйонів з сметаною дуже смачна та ароматна. ЇЇ можна подавати до м'ясних страв, до макаронів та рибних блюд.

Список ингредиентов

  • шампіньйони300 г
  • сметана 3 ст. ложки
  • цибуля 1 шт
  • морква1 шт
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • вода400 мл
  • соняшникова олія20 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю подрібнюємо ножем на кубики. Моркву натираємо на терці.

На розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю з морквою й обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.

Шампіньйони чистимо та нарізаємо на кубики й додаємо до моркви з цибулею. Накриваємо сковороду кришкою й тушкуємо 20 хвилин.

До води додаємо борошно й змішуємо. Вливаємо суміш у сковороду, солимо й перчимо за смаком. Все перемішуємо та готуємо 10 хвилин під кришкою. В кінці додаємо сметану та перемішуємо.

Грибна підлива з шампіньйонів з сметаною готова. Смачного!