Пиріжки на кислому молоці

Пиріжки на кислому молоці виходять пухкими та смачними. Начинка для пиріжків може бути, як солодка так і сольона.Їх зручно брати з собою для обіднього перекусу.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне3 стакани
  • цукор1 ст. ложка
  • курячі яйця1 шт
  • кисле молоко1 стакан
  • розпушувач10 г
  • соняшникова олія1/2 стакана
  • повидло200 г
  • сільдрібка

Способ приготовления

Яйця збиваємо з сіллю та цукром.

Вливаємо до яєць кисле молоко кімнатної температури та перемішуємо.

Далі, просіюємо борошно з розпушувачем й замішуємо тісто. Тісто накриваємо полотенцем та залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.

Коли тісто зійде, то розділяємо його на рівні шматочки. Посередині кладемо начинку і ліпимо пиріжки.

Обсмажуємо їх на олії з обох боків до золотистого кольору. Смачного!