Тертий пиріг без яєць
Тертий пиріг можна зробити без яєць. В тісто можна добавити, сметану, вершкове масло, майонез. Він буде сачним та хрустким і ви з задоволенням посмакуєте з чашкою какао.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 3 стакани
- майонез — 2 ст. ложки
- цукор — 100 г
- маргарин — 200 г
- лимонний сік — 1 ст. ложка
- сода — 0,5 чайної ложки
- яблучне повидло — 100 г
Способ приготовления
В просіяне борошно добавляємо соду, тертий маргарин і добре руками розтираємо до однорідної крихти.
До цукру додаємо лимонний сік, майонез і ретельно перемішуємо.
Суміші поєднуємо і замішуємо еластичне тісто. Розділяємо на дві нерівні частини. Меншу частину заматуємо плівкою і кладемо до морозильника на 10 хвилин.
Другу частину тіста розкатуємо, викладаємо на деко змазане маргарином і застелене пергаментом. Тісто змазуємо повидлом а поверх натираємо тісто з морозильника на крупній тертушці по всій поверхні.
Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яності.
Тертий пиріг без яєць готовий. Нарізайте на шматочки і подавайте до столу. Смачного!
- Дата публикации: 22.01.17 - 16:23
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)