Вишневий пляцок

Вишневий пляцок - дуже смачний та ароматний десерт. Такий ніжний пляцок сподобається вашій дітворі з чашечкою молока.

  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • вишні200 г
  • борошно пшеничне3 стакани
  • курячі яйця4 шт
  • цукор1,5 стакана
  • сметана2 ст. ложки
  • вершкове масло1 ст. ложка
  • розпушувач1 чайна ложка
  • маргарин250 г

Способ приготовления

Замішуємо тісто. Маргарин перетираємо з цукром і жовтками. Додаємо сметану, борошно і розпушувач. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.

Тісто розділяємо на дві частини і ставимо до холодильника на 30 хвилин.

Розкатуємо одну частину тіста і викладаємо на деко для випікання. Випікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Потім розкатуємо другу частину тіста. Змазуємо яєчним жовтком і викладаємо вишні і притрушуємо цукром. Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Спечені коржі кладемо один на один і змазуємо збитою сметаною з цукром.

Вишневий пляцок готовий. Смачного!