Тісто для пиріжків
Тісто для пиріжків можна готувати на молоці, кефірі а можна і на воді. Головне потрібно замішувати тісто швидко і воно повинно бути ніжним та м'яким.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 6 стаканів
- сухі дріжджі — 11 г
- вода — 500 мл
- соняшникова олія — 100 мл
- цукор — 3 ст.ложки
- сіль — 1,5 чайної ложки
Способ приготовления
До теплої води додаємо олію, цукор, сіль і перемішуємо.
В просіяне борошно додаємо дріжджі і вливаємо суміш води, ретельно замішуємо тісто до еластичності. Накриваємо і ставимо в тепле місце на 1 годину, щоб тісто підійшло.
Готове тісто розкатуємо, розділяємо на рівномірні шматки накладаємо любу начинку і ліпимо пиріжки.
Тісто для пиріжків готове. Смачного!
- Дата публикации: 23.01.17 - 17:32
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.