Тісто для пиріжків

Тісто для пиріжків можна готувати на молоці, кефірі а можна і на воді. Головне потрібно замішувати тісто швидко і воно повинно бути ніжним та м'яким.

  • Основной ингредиент: мука
  • Обобщенное название: тесто

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне6 стаканів
  • сухі дріжджі11 г
  • вода500 мл
  • соняшникова олія100 мл
  • цукор3 ст.ложки
  • сіль1,5 чайної ложки

Способ приготовления

До теплої води додаємо олію, цукор, сіль і перемішуємо.

В просіяне борошно додаємо дріжджі і вливаємо суміш води, ретельно замішуємо тісто до еластичності. Накриваємо і ставимо в тепле місце на 1 годину, щоб тісто підійшло.

Готове тісто розкатуємо, розділяємо на рівномірні шматки накладаємо любу начинку і ліпимо пиріжки.

Тісто для пиріжків готове. Смачного!