Сирний пиріг

Сирний пиріг виходить надзвичайно смачним та ароматним. В тісто також можна добавляти ягоди та фрукти. Тоді він буде набагато апетитнішим.

Список ингредиентов

  • сир300 г
  • борошно пшеничне250 г
  • курячі яйця2 шт
  • цукор200 г
  • вершкове масло70 г
  • яблука3 шт
  • панірувальні сухарідля посипання

Способ приготовления

Вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з яйцем і цукром.

Добавляємо просіяне борошно і замішуємо еластичне м'яке тісто. Ставимо його в холодильник на 1 годину.

Сир розтираємо з 4 столовими ложками цукру та яйцем.

Яблука миємо, чистимо та натираємо їх на тертці або подрібннюємо в блендері. Змішуємо яблука з сирною масою.

Форму для випічки застелаємо пергаментом і посипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо в форму тісто і рівномірно його розподіляємо, зробивши при цьому бортики. Викладаємо на тісто сирну начинку.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо пиріг до готовності приблизно 30-40 хвилин.

Сирний пиріг готовий. Смачного!