Сирний пиріг
Сирний пиріг виходить надзвичайно смачним та ароматним. В тісто також можна добавляти ягоди та фрукти. Тоді він буде набагато апетитнішим.
Список ингредиентов
- сир — 300 г
- борошно пшеничне — 250 г
- курячі яйця — 2 шт
- цукор — 200 г
- вершкове масло — 70 г
- яблука — 3 шт
- панірувальні сухарі — для посипання
Способ приготовления
Вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з яйцем і цукром.
Добавляємо просіяне борошно і замішуємо еластичне м'яке тісто. Ставимо його в холодильник на 1 годину.
Сир розтираємо з 4 столовими ложками цукру та яйцем.
Яблука миємо, чистимо та натираємо їх на тертці або подрібннюємо в блендері. Змішуємо яблука з сирною масою.
Форму для випічки застелаємо пергаментом і посипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо в форму тісто і рівномірно його розподіляємо, зробивши при цьому бортики. Викладаємо на тісто сирну начинку.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо пиріг до готовності приблизно 30-40 хвилин.
Сирний пиріг готовий. Смачного!
- Дата публикации: 23.01.17 - 17:51
- Добавлен в кулинарную книгу: 0