Пляцок “Сирник” з вишнями
В сезон вишень, рекомендуємо вам хоч раз приготувати цей пляцок. Готується він дуже просто, але страва виходь смачною. До того ж, корисною – так як, в ньому є сир та ягоди.
Список ингредиентов
- сир — 600 г
- вишня — 300 г
- курячі яйця — 3 шт
- цукор — 100 г
- борошно пшеничне — 3 ст.ложки
- сіль — дрібка
Способ приготовления
Відокремлюємо білки від жовтків.
Жовтки збиваємо з цукром. Додаємо сир та борошно, все перемішуємо.
Білки збиваємо з сіллю до пішності.
Обережно вводимо білки до маси й перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо половину тіста в форму, потім кладемо вишні по всій поверхності й іншу частину тіста. Ставимо пляцок в розігріту духовку на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Пляцок “Сирник” з вишнями готовий. Смачного!
- Дата публикации: 24.01.17 - 22:01
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.