Пляцок “Сирник” з вишнями

В сезон вишень, рекомендуємо вам хоч раз приготувати цей пляцок. Готується він дуже просто, але страва виходь смачною. До того ж, корисною – так як, в ньому є сир та ягоди.

  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • сир600 г
  • вишня300 г
  • курячі яйця3 шт
  • цукор100 г
  • борошно пшеничне3 ст.ложки
  • сільдрібка

Способ приготовления

Відокремлюємо білки від жовтків.

Жовтки збиваємо з цукром. Додаємо сир та борошно, все перемішуємо.

Білки збиваємо з сіллю до пішності.

Обережно вводимо білки до маси й перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо половину тіста в форму, потім кладемо вишні по всій поверхності й іншу частину тіста. Ставимо пляцок в розігріту духовку на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Пляцок “Сирник” з вишнями готовий. Смачного!