Слойоний пляцок з яблуками

Цей пляцок – хороший тим, що його не важко приготувати й інгредієнти завжди під рукою. Він дуже смачний, соковитий, ніжний з хрусткою скоринкою, який ідеально підійде для сімейного чаювання.

  • Основной ингредиент: яблоки
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • слойоне тісто250 г
  • яблука500 г
  • кориця2 чайні ложки
  • цукор150 г
  • горіхи1/3 стакана
  • курячі яйця1 шт

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на кубики. Додаємо цукор, родзинки, цукор, подрібнені горіхи та корицю, все добре перемішуємо.

Розкачуємо тісто та нібито розділяємо на три частини. Посередині викладаємо начинку. Накриваємо половиною, яка справа. Потім змащуємо яйцем й накриваємо іншою половиною, зверху робимо порізи у вигляді смужок. Знову змащуємо яйцем й посипає о цукром.

Перекладаємо пляцок на деко й ставимо в розігріту духовку на 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Слойоний пляцок з яблуками готовий. Смачного!