Сирник "Полячка"

Пропонуємо вам приготувати простий пиріг з сиром. В цьому пирогу соковиті яблука чудово поєднуються з хрустким пісочним тістом й ніжною сирною начинкою. Кусочок пирога ідеально підійде до чашечки чаю або ранкової кави.

Список ингредиентов

  • сир750 г
  • курячі яйця5 шт
  • цукор240 г
  • яблука3 шт
  • вершкове масло180 г
  • розпушувач7 г
  • крохмаль25 г
  • борошно пшеничне270 г
  • сільдрібка

Способ приготовления

Збиваємо яйце з 80 гр цукру до пишності. Додаємо м'яке вершкове масло й перемішуємо до однорідності.

Просіюємо борошно з розпушувачем до маси й замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в пакет й кладемо до холодильника на 20-30 хвилин.

Сир протираємо через сито, додаємо яйця, крохмаль та цукор й все перемішуємо.

Яблука миємо, чистимо від насіння та шкірки й нарізаємо на пластинки.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто й робимо бортики. Далі викладаємо яблука й поверх сиркову маси. Ставимо пиріг в розігріту духовку на 40-60 хвилин про температурі 180 градусів.

Пиріг з сиром готовий. Смачного!