Пиріжки на кефірі

Пиріжки на кефірі – виходять соковитими та смачними. Начинку можна використовувати будь-яку. Їх зручно брати з собою для перекусу.

Список ингредиентов

  • кефір1 стакан
  • сода1 чайна ложка
  • цукор2 чайні ложки
  • соняшникова олія2 ст. ложки
  • борошно пшеничне3 стакани
  • курячі яйця2 шт
  • капуста500 г
  • морква1 шт
  • сільдрібка

Способ приготовления

В кефір додаємо соду, сіль, цукор, яйце, соняшникову олію й все добре перемішуємо. Просіюємо борошно й замішуємо тісто.

Капусту нарізаємо на соломку. Моркву натираємо на терці. Обсмажуємо моркву з капустою на сковороді до готовності.

Розділяємо тісто на шари. Кожен шар розкачуємо, кладемо начинку й ліпили пиріжок.

Обсмажуємо пиріжки з обох боків до золотистого відтінку.

Пиріжки на кефірі готові. Смачного!