Яблучний пиріг з пісочного тіста
Є такий пиріг, який подобається всім – то це напевно яблучний. Приготувати його можна з різних видів тіста. Сьогодні, ми пропонуємо приготувати яблучний пиріг з пісочного тіста – це дуже смачно, а приготування пісочного тіста набагато швидше для пирога, чим із дріжджів.
Список ингредиентов
- яблука — 500 г
- вершкове масло — 200 г
- цукрова пудра — 100 г
- ванілін — 10 г
- борошно пшеничне — 3 стакани
Способ приготовления
Борошно просіюємо. Додаємо ванілін та цукрову пудру й перемішуємо.
Далі вмішуємо до маси м'яке вершкове масло й замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в пакет й кладемо до холодильника на 20 хвилин.
Яблука миємо, чистимо від шкірки та насіння й нарізаємо на пластинки.
В форму для запікання викладаємо половину тіста, роблячи бортики. Викладаємо яблука, поверх посипаємо цукровою пудрою. Іншу частину тіста розкачуємо й кладемо поверх, зліплюючи краї.
Ставимо пиріг в розігріту духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Яблучний пиріг з пісочного тіста готовий. Смачного!
- Дата публикации: 25.01.17 - 16:02
- Добавлен в кулинарную книгу: 0