Пиріжки на кефірі з картоплею
Ці піріжки – справжня класика. Вони виходять дуже смачними, соковитими та запашними. Їх ідеально брати з собою для перекусу.
Список ингредиентов
- кефір — 1 стакан
- картопля — 6 шт
- борошно пшеничне — 3 стакани
- курячі яйця — 1 шт
- сода — 1 чайна ложка
- соняшникова олія — 25 мл
- сіль — за смаком
Способ приготовления
До кефіру всипаємо сіль та соду, перемішуємо й залишаємо на декілька хвилин.
Вбиваємо яйце до маси й збиваємо до пишності. Вливаємо соняшникову олію й змішуємо. Далі, просіюємо борошно й замішуємо тісто. Залишаємо тісто в теплому місці на 30 хвилин.
Картоплю миємо, чистимо й нарізаємо на шматки. Відварарюємо до готовності й перетворюємо в пюре. Солимо за смаком.
Розділяємо тісто на шари. Кожен шар розкачуємо, кладемо начинку й ліпимо пиріжки.
Обсмажуємо пиріжки з обох боків до золотистої скоринки.
Пиріжки на кефірі з картоплею готові. Смачного!
- Дата публикации: 25.01.17 - 19:38
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.