Торт з маком і кокосом

Неперевершено ніжний, солодкий з подрібнено ніжним кокосом ідеально підійде до ранкової кави. А також, приємно здивує ваших близьких на святковому столі.

  • Основной ингредиент: мак
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • мелений мак150 г
  • кокосова стружка1 стакан
  • цукор150 г
  • курячі яйця3 шт
  • вершкове масло150 г
  • борошно пшеничне1 стакан
  • вершковий сир300 г
  • цукрова пудра100 г
  • розпушувач7 г
  • сметана200 г

Способ приготовления

Яйця збиваємо з цукром до пишності. Додаємо розтоплене вершкове масло й сметану й перемішуємо.

Всипаємо мак та кокосову стружку й змішуємо. Просіюємо борошно з розпушувачем й замішуємо тісто.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто й розрівнюємо. Ставимо в розігріту духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.

Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою. Дістаємо бісквіт з духовки й розрізаємо його на декілька коржів. Кожен корж змащуємо кремом. Ставимо торт в холодильник для пропитки.

Торт з маком і кокосом готовий. Смачного!