Торт з маком і кокосом
Неперевершено ніжний, солодкий з подрібнено ніжним кокосом ідеально підійде до ранкової кави. А також, приємно здивує ваших близьких на святковому столі.
Список ингредиентов
- мелений мак — 150 г
- кокосова стружка — 1 стакан
- цукор — 150 г
- курячі яйця — 3 шт
- вершкове масло — 150 г
- борошно пшеничне — 1 стакан
- вершковий сир — 300 г
- цукрова пудра — 100 г
- розпушувач — 7 г
- сметана — 200 г
Способ приготовления
Яйця збиваємо з цукром до пишності. Додаємо розтоплене вершкове масло й сметану й перемішуємо.
Всипаємо мак та кокосову стружку й змішуємо. Просіюємо борошно з розпушувачем й замішуємо тісто.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто й розрівнюємо. Ставимо в розігріту духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою. Дістаємо бісквіт з духовки й розрізаємо його на декілька коржів. Кожен корж змащуємо кремом. Ставимо торт в холодильник для пропитки.
Торт з маком і кокосом готовий. Смачного!
- Дата публикации: 26.01.17 - 10:25
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.