Торт “Сирник” з маком
Пишний бісквіт з хрусткою скоринкою й ніжною прослойкою сиру з поєднанням маку – незвичайно здивує вас своїм смаком. Цей торт прикрасить будь-який святковий стіл.
Список ингредиентов
- сир — 500 г
- мак — 200 г
- цукрова пудра — 160 г
- лимонна цедра — 20 г
- курячі яйця — 3 шт
- борошно пшеничне — 250 г
- розпушувач — 1 чайна ложка
- вершкове масло — 175 г
Способ приготовления
До 125 грам вершкового масла кімнатної температури додаємо яйце, цукор та збиваємо міксером до пишності. Просіюємо борошно з розпушувачем й замішуємо тісто.
До сиру додаємо вершкове масло кімнатної температури, яйця, лимонну цедра та мак. Все добре перемішуємо.
беремо форму для запікання і змащуємо вершковим маслом. Виливаємо половину тіста. Ставимо в розігріту духовку на 10 хвили при температурі 180 градусів.
Потім поверх кладемо начинку й виливаємо іншу частину тіста. Знову, ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Торт “Сирник” з маком готовий. Смачного!
- Дата публикации: 26.01.17 - 11:10
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.