Торт “Сирник” з маком

Пишний бісквіт з хрусткою скоринкою й ніжною прослойкою сиру з поєднанням маку – незвичайно здивує вас своїм смаком. Цей торт прикрасить будь-який святковий стіл.

  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • сир500 г
  • мак200 г
  • цукрова пудра160 г
  • лимонна цедра20 г
  • курячі яйця3 шт
  • борошно пшеничне250 г
  • розпушувач1 чайна ложка
  • вершкове масло175 г

Способ приготовления

До 125 грам вершкового масла кімнатної температури додаємо яйце, цукор та збиваємо міксером до пишності. Просіюємо борошно з розпушувачем й замішуємо тісто.

До сиру додаємо вершкове масло кімнатної температури, яйця, лимонну цедра та мак. Все добре перемішуємо.
беремо форму для запікання і змащуємо вершковим маслом. Виливаємо половину тіста. Ставимо в розігріту духовку на 10 хвили при температурі 180 градусів.

Потім поверх кладемо начинку й виливаємо іншу частину тіста. Знову, ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Торт “Сирник” з маком готовий. Смачного!